Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ REGINA 30TMX

    Τα υγρά μαντηλάκια ενηλίκων Regina είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό του δέρματος και την αναζωογόνηση του. Έχουν μια ευχάριστη μυρωδιά και είναι πολύ βολικά για τη χρήση εν κινήσει. Κάθε κιβώτιο περιέχει 24 τεμάχια μαντηλάκια.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.7421
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5200352549980
    Ανάλυση Τιμής: 0.05 € /Τεμάχιο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €1,66
    €1,38
    i h

    Υγρά Μαντηλάκια Ενηλίκων Regina 24TEM

    Τα υγρά μαντηλάκια ενηλίκων Regina προσφέρουν την απόλυτη καθαριότητα και ανανέωση για το δέρμα των ενηλίκων. Ειδικά σχεδιασμένα με απαλά υλικά και εμπλουτισμένα με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, διασφαλίζουν ότι το δέρμα παραμένει απαλό και υγιές. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεται ανανέωση και καθαριότητα. Τα υγρά μαντηλάκια Regina είναι υποαλλεργικά και απαλά ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, διασφαλίζοντας απόλυτη άνεση και ευκολία στη χρήση.

    Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

    • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 24 τεμάχια ανά κιβώτιο
    • Υποαλλεργικά
    • Εμπλουτισμένα με ενυδατικούς παράγοντες
    • Απαλά και καταπραϋντικά
    • Ιδανικά για καθημερινή χρήση

    Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε υγρά μαντηλάκια και άλλα μοναδικά προϊόντα στο www.kalestimes.gr και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    ```
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος