Η κανέλλα είναι ο αποξηραμένος εσωτερικός φλοιός διαφόρων αειθαλλών δέντρων του γένους cinnamomum. Κατά την συγκομιδή, ξεφλουδίζουν το φλοιό του δέντρου, τον αποξηραίνουν στον ήλιο και παίρνει τη γνωστή καμπυλωτή φόρμα του. Η κανέλλα έχει έντονη και γλυκιά γεύση και άρωμα. Oι κυριότερες χώρες που παράγουν κανέλλα είναι η Ινδονησία, η Σρι Λάνκα, η Μαγαδασκάρη και το Βιετνάμ.
Προδιαγραφές προϊόντων
Τεμάχια στο κιβώτιο
|
1 |
Βάρος
|
50g |