Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 500g ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

    Η εταιρία Καραγιαννίδης Κατεψυγμένα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994 με κύριο άξονα την εμπορία καταψυγμένων προϊόντων. Έχοντας αναπτύξει δίκτυο διανομής σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και με αυξητικούς δείκτες πωλήσεων, η εταιρία ετοιμάζει την είσοδό της στο παραγωγικό τομέα. Kατασκευάστηκε μονάδα παραγωγής στον Ευαγγελισμό Θεσσαλονίκης με δυνατότητα συσκευασίας όλων των ειδών των κατεψυγμένων προϊόντων.
    Η διαδικασία παραγωγής καλύπτεται με πιστοποίηση HACCP.
    Οι σφολιάτες δουλεύονται παγωμένες από κατάψυξη ή προαιρετικά ξεπαγωμένες στη συντήρηση από την προηγούμενη μέρα προετοιμασία.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.7277
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5200118980453
    Ανάλυση Τιμής: 5.58 € / Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,11
    €2,47
    i h

    Σπιτική Τυρόπιτα με Φύλλο Σφολιάτας!
    Συστατικά


        2 φύλλα σφολιάτας Καραγιαννίδης, 700γρ
        500 γρ. φέτα
        200 γρ. κασέρι, τριμμένο
        100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
        πιπέρι
        3 αβγά, μέτρια + 1 έξτρα για το άλειμμα
        50 γρ. γάλα
        ρίγανη, φρέσκια, για το σερβίρισμα


    Μέθοδος Εκτέλεσης


        Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
        Σπάμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τη φέτα.
        Προσθέτουμε το κασέρι, τη γραβιέρα, μπόλικο πιπέρι, τα αυγά και το γάλα. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
        Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 30?40 εκ.
        Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα.
        Περιχύνουμε  το μείγμα της γέμισης αφήνοντας 2 εκ. κενό στις άκρες τις σφολιάτας.  Αλείφουμε με το έξτρα αυγό τις άκρες τις σφολιάτας.
        Καπακώνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους.
        Αλείφουμε το αυγό πάνω στη δεύτερη σφολιάτα.
        Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει η σφολιάτα.
        Σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη.

    Πηγή: karagiannidis.com.gr/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *