Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας.
Άμυλο αραβοσίτου , Αρωματικές ύλες (βανιλινη), χρωστικές: β-καροτένιο, Ριβοφλαβίνη.Θα χρειαστείτε 660 ml(3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ και 45 γραμμ. (4-5 κοφτές κουτ. σούπας) ζάχαρη.
1. Από το ΓΑΛΑ παίρνετε μισό φλιτζάνι, προσθέτετε το Άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη και ανακατεύετε. Βάζετε το υπόλοιπο ΓΑΛΑ να βράσει.2 . Μόλις βράσει το κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε το περιεχόμενό του φλιτζανιού ανακατεύοντας συνεχώς.3. Βάζετε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας καλά και περιμένετε να πάρει μια βράση ακόμα.4 . Σερβίρετε την κρέμα σε 7 μπολ ή πιάτα αφού τα ξεπλύνετε με κρύο νερό για να ξεφορμάρεται εύκολα η κρέμα. Η κρέμα προσφέρεται κρύα ή ζεστή.