Συστατικά
Ζάχαρη, Τροποποιημένο άμυλο, Δεξτγρόζη, Στερεά αμυλοσιροπίου, Φυτικά έλαια πλήρως υδρογονωμένα (ελαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο), Γαλακτωματοποιητές (μονο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μονο-και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο -και διακετυλο τρυγικού οξέος με μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρων οξέων), Σταθεροποιητές : καραγενάνη, πυροφωσφορικό νάτριο,ορθοφωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό κάλιο, αλγινικό νατριο), ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Πρωτείνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Αρωματικές ύλες (βανιλινη), Χρωστική :β-καροτένιο, Αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
Οδηγίες Χρήσης
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ με 400 ml (2 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα.
Αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε 90 ml Γάλα (1/2 φλιτζ. τσαγιού) με 90 ml Κρέμα Γάλακτος.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη κρέμα όπως είναι ή να την ανακατέψετε με: • 1/2 φλιτζάνι κομματάκια φρούτων (φράουλα ή μπανάνα ή κομπόστα ροδάκινο) • 2-3 κουτ. σούπας μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού • 1/2 φλιτζάνι Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ Σοκολάτα ή Καραμέλα ή Φράουλα • 1/2 φλιτζάνι λιωμένη σοκολάτα • 1-2 κουτ. σούπας ποτό (π.χ. κονιάκ, grand marnier) • 3-4 κουτ. σούπας γιαούρτι για πιο δροσερή γεύση, ώστε να φτιάξετε το γλύκισμα της αρεσκείας σας.