Συστατικά
Ζάχαρη, Μπισκότο (19,3%)[αλεύρι ΣΙΤΟΥ,φυτικά έλαια και μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο,κραμβέλαιο,έλαιο καρύδας κοκό, σογιέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), ζάχαρη, αμυλοσιρόπι, ΓΑΛΑ πλήρες σε σκόνη, μπέικιν πάουντερ: όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο, αρωματικές ύλες, σταφιδίνη,αλάτι], Δεξτρόζη, Τροποποιημένο άμυλο, Σταθεροποιητές: καραγενάνη, πυροφωσφορικό νάτριο, ορθοφωσφορικό νάτριο, Αλάτι, Αρωματικές ύλες, Προπυλενογλυκόλη, Διοξείδιο του πυριτίου, Χρωστικές:καραμελόχρωμα, β-καροτένιο.
Οδηγίες Χρήσης
1. Σε ένα μπολ βάζετε 350 ml (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ. Προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου.
2. Xτυπήστε το μίγμα με σύρμα για 2 λεπτά.
3. Aδειάστε την κρέμα σε 4 μπολάκια. Aφήστε τα 20 περίπου λεπτά μέσα ή έξω από το ψυγείο, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα.