Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    KALLIMANIS ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ 160g - (ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ)

    Η τονοσαλάτα KALLIMANIS Καλαμπόκι είναι ένα έτοιμο γεύμα απο κιτρινόπτερο τόνο ελεύθερης αλιείας συνδιασμένο με τρυφερά λαχανικά:καλαμπόκι,αρακά,καρότο,πιπεριές,ελιές σε ξύδι,ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.Ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτείνη και Ω3 λιπαρά οξέα,χωρίς πρόσθετα.Τώρα σε easy peel συσκευασία με πιρουνάκι.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.9973
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5208116170081
    Ανάλυση Τιμής: 14.48 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,69
    €2,14
    i h

    KALLIMANIS ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ 160gr - (ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ)

    Η KALLIMANIS Τονσαλάτα 160gr με καλαμπόκι προσφέρει μια γευστική και θρεπτική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε τη χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, σαν συνοδευτικό πιάτο ή ως κύριο γεύμα, αυτή η τονσαλάτα θα σας εντυπωσιάσει με την φρεσκάδα και την ποιότητα της. Η KALLIMANIS φροντίζει πάντα να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, παρασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά. Το καλαμπόκι προσθέτει μια γλυκιά και τραγανή υφή στον τρυφερό τόνο, δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία γεύσεων.

    Η τονσαλάτα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε λιπαρά, κάνοντάς την μια υγιεινή επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Το βολικό της μέγεθος των 160 γραμμαρίων την καθιστά ιδανική για γρήγορο γεύμα στο γραφείο, στο σπίτι ή ακόμα και σε ταξίδι.

    Στο www.kalestimes.gr μπορείς να βρεις μοναδικά προϊόντα σαν και αυτό, μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    ```
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    Βάρος 160g
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος