Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΣΕΤ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ACTION CAMERA NEDIS ACKT2410BK

    Σετ αξεσουάρ για action κάμερα, 41 σε 1.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.7543
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5412810453290
    Ανάλυση Τιμής: 5412810453290
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €44,90
    €37,94
    i h

    Ανακαλύψτε τον απόλυτο σύντροφο για την action κάμερα Nedis με το σετ  αξεσουάρ 41 σε 1. Ειδικά σχεδιασμένο για να καταγράφει με ακρίβεια όλες  τις συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητές σας.

    Ιδανικό για  περιπετειώδεις ανθρώπους όπως ποδηλάτες βουνού, δρομείς μονοπατιών,  αγωνιστές μοτοκρός, κολυμβητές, αναρριχητές και σκιέρ! Αυτό το σετ  αναβαθμίζει την εμπειρία σας με την κάμερα δράσης. Είτε κατακτάτε  δύσκολα εδάφη είτε βουτάτε στο νερό, αυτό το σετ Nedis καλύπτει όλες τις  ανάγκες.

    Συσκευασμένο σε μια πρακτική και ανθεκτική τσάντα, στην  οποία μπορείτε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια τα αξεσουάρ  σας οπουδήποτε κι αν σας οδηγήσουν οι περιπέτειές σας. Συμβατό όχι μόνο  με τις κάμερες δράσης Nedis, αλλά και με άλλες κορυφαίες μάρκες όπως  GoPro, Rollei και άλλες.

    Το σετ περιλαμβάνει απαραίτητες βάσεις  όπως βάση στήθους, βάση κεφαλής, βεντούζα, βάση ποδηλάτου, βάση για  σέρφινγκ, βάση κράνους (επάνω μέρος), βάση κράνους (μπροστινό μέρος),  βάση κράνους (πλευρά), βάση αναρρίχησης, βάση για selfie και επιπλέουσα  βάση. Κάθε βάση είναι κατασκευασμένη για να εξασφαλίζει ασφαλή και  σταθερή εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε κάθε στιγμή χωρίς  κόπο.

    Χαρακτηριστικά:
    - Πλάτος: 320 mm
    - Ύψος: 70 mm
    - Βάθος: 220 mm
    - Βάρος: 841 g
    - Χρώμα: Μαύρο
    - Υλικό: ABS / Μέταλλο
    - Αριθμός προϊόντων στη συσκευασία: 41 τεμ.

    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος